Retourneren

Wij doen ons uiterste best de bestelling in perfecte staat bij je af te leveren. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan, zoals een foutieve levering of beschadiging van het bestelde product, dan kun je het betreffende product uiteraard kosteloos retourneren naar Holland-Apo.be. Als je een product om een andere reden wilt retourneren, bijvoorbeeld omdat je een verkeerd product hebt besteld of omdat je je hebt bedacht, dan kun je dit binnen 14 kalenderdagen aanmelden bij de klantenservice. Je ontvangt dan een retournummer, mits de verpakking van het te retourneren product ongeopend is gebleven.

Geopende producten en geneesmiddelen kunnen wij helaas niet retour nemen. Geneesmiddelen kunnen hun werking verliezen wanneer ze niet onder de juiste omstandigheden worden bewaard. Omdat wij de werking van onze producten naar onze klanten moeten kunnen garanderen, verkoopt Medicijnen.nl geen niet-receptplichtige geneesmiddelen die buiten ons toezicht of het toezicht van onze leveranciers zijn bewaard. De consequentie hiervan is dat wij niet-receptplichtige geneesmiddelen die door onze klanten zijn besteld niet retour kunnen nemen. Wij rekenen op begrip voor dit principe.

Neem voordat je een product retourneert altijd eerst contact op met onze klantenservice.

 

Terugstorten

Als je één of meerdere producten naar Medicijnen.nl retourneert, storten wij binnen drie weken na ontvangst het aankoopbedrag terug middels de betaalwijze die tijdens de bestelling is gebruikt.

Heb je geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer +31(0)75-3030180 of per e-mail via info@medicijnen.nl.