Maag en darm

Iedereen heeft weleens last van maag- en darmklachten. De klachten hebben veelal te maken met een geïrriteerde spijsverteringskanaal. De oorzaak hiervan kan erg uiteenlopen.

Sorteren op
Tonen per pagina

Maag en darm

Bisocodyl laxeertabletten Apotex is een laxeermiddel dat gebruikt wordt bij moeilijke stoelgang, ook wel verstopping of obstipatie genoemd.
€ 1,45
- +
Lactulose Apotex behoort tot een groep geneesmiddelen die laxantia worden genoemd. Lactulose Actavis wordt gebruikt voor de behandeling van obstipatie.
€ 6,90
- +
Loperamide behoort tot de groep van de zogenaamde diarreeremmers. Het is een verbinding, die door inwerking op de darmwand werkzaam is tegen diarree
€ 3,35
- +
Bisacodyl Pch 5mg behoort tot de groep van laxantia. Deze middelen hebben een laxerende werking door prikkeling van het darmslijmvlies.
€ 1,20
- +

Irritatie aan  het spijsverteringskanaal kan de volgende symptomen meebrengen: obstipatie, diarree, brandende maagzuur, opgeblazen gevoel en misselijkheid. Ook zonder recept zijn er verschillende producten verkrijgbaar die de klachten verhelpen en verzachten. Je vindt ze op deze pagina.