Barrièremethode

Sandoz is een farmaceutisch bedrijf dat onderdeel is van Novartis. Novartis komt voort uit de fusie van Sandoz met het bedrijf Ciba-Geigy in 1996. Ondanks dat Sandoz is gefuseerd tot Novartis, wordt de naam Sandoz nog steeds gebruikt voor de generieke medicijnen die door Novartis op de markt worden gebracht.

Sorteren op
Tonen per pagina

Barrièremethode

  • Bij: geslachtsgemeenschap
  • Effect: voorkomt dat zaadcellen in de baarmoeder komen
  • Gemaakt van: siliconen en is hormoonvrij
€ 34,91
- +
De Feeling Ultra condooms geven nog meer gevoel, omdat ze niet alleen 20% dunner zijn dan de bestaande dunne Durex Fetherlite condooms.
€ 13,36
- +
De Feeling Ultra condooms geven nog meer gevoel, omdat ze niet alleen 20% dunner zijn dan de bestaande dunne Durex Fetherlite condooms. Maar ook omdat ze een speciaal ontwikkelde pasvorm hebben
€ 4,33
- +
Speciaal gemaakt voor een gedeeld hoogtepunt: voor haar ribbels en nopjes, voor hem een gel die het klaarkomen uitstelt.
€ 14,39
- +
Normale condooms met in de in de top van het condoom speciaal glijmiddel dat helpt om het hoogtepunt uit te stellen en de seksuele opwinding te verlengen voor langdurigere seks.
€ 14,39
- +

Er zijn ook barrièremethodes beschikbaar die door de vrouw zelf gebruikt kunnen worden. Let op: niet alle barrièremethodes beschermen tegen een Seksuel Overdraagbare Aandoeningen (SOA).