Geen wachtrij,
24 uur bestellen
Privacy, Niemand
die uw medicijnen ziet
Betrouwbaarheid Officiële apotheek
Gratis verzending* Vanaf 40 euro

Chronische medicatie

Service apotheekChronische medicatie is medicatie die u voor langere tijd regelmatig moet innemen.

Het is dan ook belangrijk dat u altijd over uw medicijnen beschikt. Vanwege houdbaarheid en regelgeving kunt u echter maar een beperkte voorraad thuis bewaren. U dient dan ook samen met de apotheek te zorgen dat u tijdig opnieuw de medicijnen krijgt.

In de praktijk gaat dit helaas regelmatig mis. Bijvoorbeeld omdat de apotheek de medicijnen niet op voorraad heeft en/of er leveringsproblemen zijn bij de fabrikant.
Daarnaast speelt ook nog het zogenaamde preferentiebeleid, waarbij de zorgverzekeraar voorschrijft welk fabrikant een bepaald medicijn mag leveren een rol. Het komt namelijk regelmatig voor dat een preferente fabrikant problemen heeft met de levering van een bepaald medicijn.

Voor u, als gebruiker van chronische medicatie, betekent dit waarschijnlijk dat u momenteel zelf alert moet zijn op het bestellen/ophalen van uw medicijnen en dat u soms zelf problemen ondervind bij het (tijdig) verkrijgen er van.

Omdat wij vinden dat u zich als patient niet bezig zou moeten houden met het tijdig krijgen van uw chronische medicatie heeft medicijnen.nl een gespecialiseerde herhaalservice in het leven geroepen.

Na een telefonische intake met onze apotheker kunnen wij de volgende zaken voor u verzorgen:

  • Het automatisch aanvullen van uw voorraad medicijnen. In de meeste gevallen bezorgen wij uw nieuwe voorraad +/- 1 week voordat uw medicijnen op zijn.
  • De medicijnen worden in een discrete verpakking bij u thuis (of op het werk) geleverd. U hoeft hiervoor niet meer naar de apotheek.
  • Regulier contact onderhouden met uw huisarts voor het verkrijgen van het recept voor uw medicatie
  • Leveren uit eigen voorraad zodat we minder afhankelijk zijn van (kortdurende) leveringsproblemen bij fabrikanten.
  • Bewaken van de beschikbaarheid van medicijnen zodat we bij langdurige leveringsproblemen een alternatief kunnen bieden.
  • Altijd het merk van uw voorkeur leveren.
    Dit kan wel betekenen dat u geen (volledige) vergoeding van uw zorgverzekeraar krijgt. Wij kunnen u hierover adviseren.
  • Wij dienen de declaraties voor u in bij uw zorgverzekeraar.

Met de herhaalservice van medicijnen.nl haalt u dus vooral gemak in huis. U hoeft geen afspraak meer te maken of in de rij te staan bij doktor of apotheek. Wij bezorgen uw herhaalmedicatie of geneesmiddelen gewoon bij u thuis.

Heeft u interesse en wilt u ook weten wat de herhaalservice van medicijnen.nl voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 075-3030180 of per e-mail op info@medicijnen.nl.
Eén van onze medewerkers zal dan een afspraak met u inplannen voor een vrijblijvend telefonisch intake gesprek.

laatst bekeken producten